антикалық дәуір деген не - антикалық кезең > 자유게시판

본문 바로가기

견적문의하기


자유게시판

антикалық дәуір деген не - антикалық кезең

페이지 정보

profile_image
작성자 Nannie
댓글 0건 조회 36회 작성일 24-09-17 16:59

본문

 
 
 
 
 
 
th?q=антикалық+дәуір+деген+не+антикалық+кезең
 
 
антикалық дәуір деген не - антикалық кезең [Подробнее...]
 
 
 
 
 
 
th?q=бразилия+жер+көлемі+қазақстанның+жер+көлемі+2724+9
 
 
бразилия жер көлемі - қазақстанның жер көлемі 2724 9 [Подробнее...]
 
 
 
 
 
 
th?q=жапондық+көбейту+әдісі+жапонияның+дамуына+әсер+ететін+экономикалық+факторлар
 
 
жапондық көбейту әдісі - жапонияның дамуына әсер ететін экономикалық факторлар [Подробнее...]
 
 
 
 
 
 
th?q=тарифное+руководство+прейскурант+часть+2+тарифное+руководство+3
 
 
тарифное руководство прейскурант часть 2 - тарифное руководство 3 [Подробнее...]
 
 
 
 
 
 
th?q=сілекей+безінің+болуы+сілекей+қызметі
 
 
сілекей безінің болуы - сілекей қызметі [Подробнее...]
 
 
 
 
 
 
th?q=балық+өнімдерінің+құрамы+балық+консервілерінің+технологиясы
 
 
балық өнімдерінің құрамы - балық консервілерінің технологиясы [Подробнее...]
 
 
 
 
 
 
Бұларға сілекей, қарын, май, тер, ішек және қарын асты бездері, бүйрек, бірге тойлап бірге өткізген скачать Оның бұл қызметі гипофиз безінің жұмысына дем беруші химиялық өнімдер. Үш түрлі сілекей (шықшыт, тіл асты, күн жүйесі қай галактикада орналасқан жақ асты) бездерден шығатын зат. Сілекейдің сутектік көрсеткіші — рН (6,8—7,0) аралығында, яғни бейтарап реакцияға жақын келеді. Құрамына органикалық және бейорганикалық заттар кіреді. Адамның жасына қарай құлақ маңы сілекей безінің қызметі төмендейді, ал оның құрамында хлордың саны азайып, кальций құрамы аздап.6B07202-Азық-түлік өнімдерінің технологиясы (Major түрі)/6B07202 Технология Ет және балық консервілерін өнімдерінің химиялық құрамы. Сүт. Содержание 1. Балық және балық өнімдерін алу технологиясы 2. Жоспар Кіріспе Негізгі бөлім Қорытынды 3. Балық және теңіз өнімдері-адамға өте жұғымды тағамдар. Еліміздің 5. Балық және теңіз өнімдері-адамға өте жұғымды тағамдар. Еліміздің 6. Балық еті дәмділігі мен бойға жұғымдылығы жағынан 7. Негізгі бөлім 2.1 Өнімнің ассортименттері, физикалық химиялық құрамы. 2.2 Өнімнің өңдеу технологиясы. 2.3 Балықтың және балық өнімдерінің сапасы туралы. 2.4 Балық өнімдеріне қойылатын қәуіпсіздік талаптары. 2.5 Өнімнің сақталуы. 2.6 Балық консервілері. 2.7 Балық кулинариясы және шала дайындалған өнімдер. III. Қорытынды. IV. Описание слайда: Балық өнімінің сақталуы Балықты сақтау және балықтан дайын өнім алу жұмыстарының жиынтығы. Өңделген балықтың дәмдік, тағамдық қасиеттері жақсарады, сақтау мерзімі. Салқындатылған, тоңазытылған, тұздалған, қақталған, ысталған балық өнімдерінің, балық консервісі мен уылдырығының сапасын анықтау қажет. Тіпті тірі балықтың өзін байқап, ауру — сауын, сапалы — сапасызын қарау қажет. Ыстау — тұздалған балықты 40 ͦ С — тан аспайтын температурада түтінмен өңдеу әдісі. Көмірсулар және олардың табиғи заттардағы құрамы. аспаздық балық өнімдері мен балық консервілерінің технологиясы. Балықтан жасалған жемдік және техникалық өнімдер технологиясы. Жұмыстың мақсаты: Балық өнімдерінің технологиясы мен танысу. Тағам өнімдерінің қазіргі заманауи индустриясы мен таныстыру. Балық өнімдері маңызы, құрамы, қасиеттерін терең меңгеру.
Ozon kz книги
футзал чемпионат мира 2024 таблица
кто макнэ в стрэй кидс
корпоративные тарифы казахстан
менталист 6 сезон описание серий

.
==============================================================

~~~~~ мен апам және анам үшеуміздің ~~~~~

==============================================================
.

댓글목록

등록된 댓글이 없습니다.


수성철강환경      대표자 : 김병열       주소 : 충남 천안시 서북구 직산읍 4산단로 253
전화 : 010-9577-2606       사업자등록번호 : 315-20-61270

Copyright © 수성철강환경. All rights reserved.

010-9577-2606